• Uitverkoop/Magazijnleegverkoop: Pietenpruiken* synthetisch 1 +1 gratis Speciaallijm* 100 ml. 1+1 gratis Kopkousjes* 1+1 gratis *=voor alle producten geldt op =op!
 • 80 jaar winkel in centrum Haarlem

  80 jaar winkel in centrum Haarlem

  Wij hebben een heuse winkel in de Tempeliersstraat in Haarlem. Dit jaar (augustus 2020) bestaan wij 80 jaar!

  Bekijk

 • Pruikenmakers

  Pruikenmakers

  Sinds 1940 maken wij al pruiken (80jaar) vanuit de Tempeliersstraat in Haarlem. Wij zijn hofleverancier waar het Sinterklaas en Pietenpruiken betreft. Onze salon kent een rijke geschiedenis.

  Bekijk

 • Onduleren 2020 is niet meer mogelijk. Uiterste inleverdatum was 1 juli 2020!

  Onduleren 2020 is niet meer mogelijk. Uiterste inleverdatum was 1 juli 2020!

  Uw Sinterklaas haarwerk laten onduleren? LET OP: Lever uw haarwerk in voor 1 juli 2020* en u bent op tijd gereed voor het komende Sint seizoen 2020. *=na deze datum nemen we geen haarwerken meer aan!

  Bekijk

 • Speciaallijm

  Speciaallijm

  Nieuwe en verbeterde receptuur. Nu speciaallijm en lijmoplosser Nu voor slechts € 21,00 LET OP NU!!!! 1 plus 1 cadeau (op=op)

Privacy Policy
Pruikenmaker Johan Boon hecht veel waarde aan de bescherming persoonsgegevens. KLIK HIER OM TE LEZEN.(opent in nieuw tabblad in uw browser)

DISCLAIMER 2020
Het copyright op de website's Theaterpruiken.nl en JohanBoon.nl en alle hierin opgenomen content (zowel tekst als afbeeldingen) berusten bij Johan Boon, voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld op voornoemde website's. Het geheel of gedeeltelijk gebruiken, kopieëren, vermenigvuldigen van deze site, of onderdelen daarvan zijn in strijd met het auteursrecht. Het is eveneens niet toegestaan om zonder toestemming van de auteurs de volledige inhoud dan wel delen van de inhoud van voornoemde website's op het internet, cd-rom, dvd, of welk ander medium dan ook te verspreiden. Toestemming voor gebruik uitsluitend en alleen na schriftelijke toestemming van Johan Boon. Indien van toepassing berust het auteursrecht van de aangeboden informatie die via links toegangkelijk is gemaakt bij de rechthebbende van de desbetreffende pagina's. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsnamen, merken, foto's en logo's. Deze site is vervaardigd in opdracht van Johan Boon. Mocht deze site, ondanks zorgvuldige controle, afbeeldingen bevatten waarvan u, aantoonbaar, het copyright bezit verzoeken wij u direct contact op te nemen met Johan Boon.

© 1998 - 2020 Johan Boon

Tags: copyright, disclaimer, 2018, AVG-Privacy

E-mailadres