Haarwerkatelier, groothandel, pruikenmakerij en kapsalon Boon is gevestigd in de stad Haarlem en resideert daar al weer 80 jaar. Op 1 maart 2021 stopt Kapsalon Johan Boon definitief met knippen.

In de begintijd was Antoon Boon de man die de scepter zwaaide in het haarwerkatelier. Daar maakte Antoon Boon de pruiken, snorren en baarden voor de klanten uit het gehele land. Later werd het ambacht overgedragen van vader op zoon.  Inmiddels staat Johan Boon al meer dan veertig jaar in de Salon gevestigd in de Tempeliersstraat.

In onze kapsalon kunt u dus nog terecht tot  terecht tot 28 februeari 2021 voor een modieus en trendy kapsel. Wij zijn gespecialiseerd in problemen zoals: haaruitval (alopecia) of bij ziekte. Wij voorzien u graag van advies. Als u een pruik nodig heeft op medische indicatie dan kunt u het beste langs komen in onze kapsalon in de Tempeliersstraat in Haarlem.
U krijgt dan direct een persoonlijk en passend advies! Wel maken we daarvoor graag een afspraak met u.
Belt u ons even voor een afspraak op telefoonnummer:  023-5315018 of stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

icoonzorgverzekeringcheck

Prijslijst 2021 van de Salon.pdf

Tags: pruiken, haarwerken, Johan Boon, groothandel, pruikenmaker, pruikenatelier, pruikengroothandel

E-mailadres