Haarwerkatelier, groothandel, pruikenmakerij en kapsalon Boon is gevestigd in de stad Haarlem en resideert daar al weer 79 jaar.

In de begintijd was Antoon Boon de man die de scepter zwaaide in het haarwerkatelier. Daar maakte Antoon Boon de pruiken, snorren en baarden voor de klanten uit het gehele land. Later werd het ambacht overgedragen van vader op zoon.  Inmiddels staat Johan Boon al meer dan veertig jaar in de Salon gevestigd in de Tempeliersstraat.

In onze kapsalon kunt u terecht voor een modieus en trendy kapsel. Wij zijn gespecialiseerd in problemen zoals: haaruitval (alopecia) of bij ziekte. Wij voorzien u graag van advies. Als u een pruik nodig heeft op medische indicatie dan kunt u het beste langs komen in onze kapsalon in de Tempeliersstraat in Haarlem.
U krijgt dan direct een persoonlijk en passend advies! Wel maken we daarvoor graag een afspraak met u.
Belt u ons even voor een afspraak op telefoonnummer:  023-5315018 of stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

icoonzorgverzekeringcheck

Johan Boon is verder gespecialiseerd hofleverancier op het gebied van Sinterklaaspruiken. Ook voert het atelier van pruikenmaker Johan Boon een grote collectie theaterpruiken (zie ook het menu pruiken).

Prijslijst 2020 van de Salon.pdf
Prijslijst 2020 van de Sinterklaaspruiken.pdf

Tags: pruiken, haarwerken, Johan Boon, groothandel, pruikenmaker, pruikenatelier, pruikengroothandel

E-mailadres