cursus ondulerenWorkshop pruiken onduleren 2020.

Na veel vragen van onze klanten over hoe je moet onduleren* en hoe je tijdens de speelperiode de pruik van Sinterklaas het beste kunt onderhouden en kunt bijwerken zijn wij gestart met diverse workshops in ons haarwerkatelier.

In deze workshop wordt ingegaan op het lijmen van pruik, baard, snor en wenkbrauwen. Verder gaan we in op het plakken (met huidlijm) van de baard en de afwerkening door middel van crêperanden en het op de juiste manier opzetten van de pietenpruiken met behulp van een wig cap. Verder zijn er praktijklessen onduleren*. In deze les wordt ingegaan op het onduleren van de snor, baard en pruik.
(*=inkrullen en slag leggen met een warme tang uit een oven).

De ochtend/middag/avond duurt 2 uur inclusief koffie/thee. Maximaal aantal deelnemers aan de lessen is 4.

cursus onduleren 2De kosten bedragen € 99,00 (inclusief 21% BTW) per persoon inclusief materialen.
Betaling vooraf of op de dag zelf.
Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.
(Duur workshop: van 11.00-13.00 uur)

DE DATA VOOR 2020: 
3, 10, 17 en 24 oktober 2020

Privélessen (maximaal 4 personen) zijn op aanvraag mogelijk, en ook op een andere dag mogelijk.
Bel ons even voor de mogelijkheden. Voor boekingen stuurt u een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op voor meer informatie: 023-5315018.

Tags: sinterklaas haarstellen, sinterklaas pruiken, haarwerken, tv sinterklaas, theaterpruiken, onduleren, workshop onduleren, slag leggen in pruik, onduleren sinterklaashaar, workshoponderhoud sintpruik

E-mailadres